Tájékoztató önkénteseknek

Az ellenszolgáltatás nélkül végzett munkában van valami felemelő, ami egy szokványos dolgozom-pénzt keresek felállásban nem megtapasztalható: odaadom magam valaminek a saját akaratomból, végigcsinálok valamit, nem a pénzért, hanem mert megígértem, elvállaltam. Lelkesedésből. Egyetértésből, hogy amihez a munkámmal csatlakozom, az egy jó cél, érdemes a támogatásomra akkor is, ha nem kapok érte pénzt. Ennek fejében egy újfajta szabadság tapasztalható meg: nincs az emberben kényszer, vagy kétség, hogy eleget, vagy elég jó minőségben dolgozott-e a pénzéért. Mert lelkes és a legjobban fogja csinálni.

A Kisalföldi Kosár Bevásárló közösséghez folyamatosan keresünk önkénteseket az alábbi munkákra:

  • a helyszín berendezése: asztalok, padok kipakolása, elpakolása.
  • termelői árucikkek szortírozása anyagmozgatás.
  • kommunikáció, segítségnyújtás, tájékoztatás a vevők részére az átadások alkalmával,
  • termék kóstoltatás, adminisztrációs feladatok

Munkaidő: csütörtökönként 14:30-17:30 között

A nyugdíjas aktivistákat külön szeretettel várjuk!

A Szigetközi Szatyor Vásárok lebonyolításához ugyancsak keresünk önkénteseket. A vásárok alatt animátori feladatok ellátása, szórólap, belépők osztása, a résztvevők számlálása, egyéb aktuális rendezvényszervezői feladatok ellátására keresünk munkatársakat. A háttérmunkában
környezettudatos akciók szervezésére, informatikai, reklám és marketing tevékenységek ellátására várjuk az önkéntesek jelentkezését.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.