Tájékoztató önkénteseknek

Az ellenszolgáltatás nélkül végzett munkában van valami felemelő, ami egy szokványos dolgozom-pénzt keresek felállásban nem megtapasztalható: odaadom magam valaminek a saját akaratomból, végigcsinálok valamit, nem a pénzért, hanem mert megígértem, elvállaltam. Lelkesedésből. Egyetértésből, hogy amihez a munkámmal csatlakozom, az egy jó cél, érdemes a támogatásomra akkor is, ha nem kapok érte pénzt. Ennek fejében egy újfajta szabadság tapasztalható meg: nincs az emberben kényszer, vagy kétség, hogy eleget, vagy elég jó minőségben dolgozott-e a pénzéért. Mert lelkes és a legjobban fogja csinálni.

A Szigetközi Szatyor Vásárok lebonyolításához ugyancsak keresünk önkénteseket. A vásárok alatt animátori feladatok ellátása, szórólap, belépők osztása, a résztvevők számlálása, egyéb aktuális rendezvényszervezői feladatok ellátására keresünk munkatársakat.

A háttérmunkában környezettudatos akciók szervezésére, informatikai, reklám és marketing tevékenységek ellátására várjuk az önkéntesek jelentkezését.

Bővebb információkért keressék a Szigetközi Szatyor Alapítvány vezetőjét a 06703649490-es telefonon.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.