Az Élelmiszerklub Alapítvány „Kistermelői élelmiszerek útja a fogyasztókhoz. Hogyan működik a rövid ellátási lánc?” címmel ingyenes országos szakmai konferenciát szervezett 2015. július 27.-én Budapesten.
A rendezvény célja: az élelmiszer-kistermelők és őstermelők számának növelése, versenyképességük fejlesztése, értékesítési lehetőségeik bővítése, a rövid ellátási lánc működésének bemutatása.
A közösségi mezőgazdaság, a doboz-kosár-szatyor rendszerek működése.
Kik vásárolnak a doboz-kosár-szatyor rendszerekben?
Merre fejlődnek a bevásárlóközösségek Magyarországon?
Milyen előnyei és hátrányai vannak ennek az értékesítési csatornának a kistermelők és az őstermelők számára?
Kerekasztal-beszélgetés: a bevásárló közösségek tulajdonosai, üzemeltetői részvételével.
Örömmel tettünk eleget a meghívásnak.
Bővebben a programról: http://www.elelmiszerklub.hu/2015/05/kistermeloi-elelmiszerek-
utja.html